Ligging

Pension Bij het bos is zeer gunstig gelegen in De Koog. Op slechts 400 meter afstand vind je het centrum met 2 supermarkten, diverse fietsverhuur, restaurants, café's en winkels. Het pension ligt aan een doodlopende straat en daardoor is het er heerlijk rustig. 

Het strand ligt hemelsbreed op 500 meter afstand. Het is ongeveer tien minuten lopen naar de strandpaviljoens bij Paal 20 of Paal 21.

De fijne ligging maakt bovendien dat het pension een ideaal startpunt is voor diverse fiets- en wandelroutes. En met het bos op steenworp afstand, namelijk 100 meter lopen, is het heerlijk genieten van de natuur. Achter het bos liggen de duinen en daarachter het strand. De Muy en De Nederlanden zijn prachtige natuurgebieden, allemaal in de buurt en op loopafstand.

Op de website van Nationaal Park Duinen van Texel vind je de mooiste wandelroutes van Texel: www.npduinenvantexel.nl.


Parkeren

Voor de deur van pension Bij het bos en in de wijk is er ruime mogelijkheid tot (betaald) parkeren. Het is niet mogelijk een parkeerplaats te reserveren. Voor meer informatie of voor het kopen van een parkeervignet kun je kijken op www.texelevignet.nl.


Fietsen stallen

Voor het pand van pension Bij het bos is een fietsenstalling voor je (huur)fiets. Eigen fietsen meebrengen is uiteraard mogelijk. Er is ruimte om fiets(en) veilig en uit zicht te stallen. Er is tevens mogelijkheid tot het laden van je elektrische fiets.