Kamer 2

Kamer 2 is, net als de rest van het pension, in de winter van 2019/2020 rigoureus onder handen genomen. De hele ruimte is gestript, opnieuw geïsoleerd en heeft een geheel nieuwe indeling gekregen. Deze tweepersoonskamer beslaat de gehele tweede verdieping van pension Bij het bos en biedt prachtig uitzicht op het bos. Vanuit het zijraam kun je zelfs schapen en lammetjes zien lopen! Best uniek voor een accommodatie zo centraal in De Koog.

De kamer beslaat een oppervlakte van zo'n 40 vierkante meter en bestaat uit een slaapkamer met badkamer en een leefgedeelte met zitje en kitchenette (zonder kookgelegenheid).

Op de slaapkamer bevindt zich een kledingkast, kluisje en flatscreen tv met kabeltelevisie. Tevens bevindt zich hier de heerlijke badkamer met vloerverwarming, wastafel, toilet, inloop(regen)douche en apart bad.

In  het leefgedeelte kun je heerlijk de dag opstarten - of juist bijkomen van je vakantiedag -  in het ruim opgestelde zitje met flatscreen tv met kabeltelevisie. 

De kitchenette is ingericht met koelkast met vriesvakje, waterkoker, Nespresso koffiezetapparaat en een heuse vaatwasser. Koffie, thee, suiker, koffiemelk en vaatwastabletten voor 2 à 3 dagen zijn standaard aanwezig, net als een klein keukendoekenpakket.

Alle kamers hebben gratis internet. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en er zijn voldoende handdoeken tot je beschikking.