Kamer 1

Kamer 1 is een fijne en ruime tweepersoonskamer op de eerste verdieping van pension Bij het bos. Deze kamer beslaat zo'n 30 vierkante meter en is in de winter van 2019/2020 volledig gerenoveerd.

De kamer bestaat uit een slaapkamer met eigen badkamer en leefgedeelte met zitje en kitchenette. De badkamer is uitgerust met vloerverwarming en heeft een wastafel, toilet en ruime (regen)douche.

Op de slaapkamer bevindt zich een kledingkast, koffertafel, kluisje en flatscreen tv met kabeltelevisie. In het leefgedeelte bevindt zich de kitchenette en kunnen gasten heerlijk bijkomen van hun vakantiedag in het ruim opgestelde zitje met flatscreen tv met kabeltelevisie. Tevens is hier de schuifdeur naar het balkon op het zuiden. Deze is ruim en vangt gedurende de dag veel zon. Heerlijk nagenieten van de dag dus.

Op de kamer is er gelegenheid tot het maken van koffie en thee. De kamer heeft een koelkast met met vriesvakje, waterkoker, koffiezetapparaat en een heuse vaatwasser. Koffie, thee, suiker, melk en vaatwastabletten voor 3 dagen zijn standaard aanwezig, net als een klein keukendoekenpakket.

Alle kamers hebben gratis internet. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en er zijn voldoende handdoeken tot uw beschikking. 

 


Kijk ook eens naar...