Kamer 2

Kamer 2 is in de winter van 2019/2020 rigoureus onder handen genomen. De hele ruimte is gestript, opnieuw geïsoleerd en heeft een geheel nieuwe indeling gekregen. Deze tweepersoonskamer beslaat de gehele tweede verdieping van pension Bij het bos en biedt prachtig uitzicht op het bos. Vanuit het zijraam kun je zelfs schapen en lammetjes zien lopen! Redelijk uniek voor een accommodatie zo centraal in De Koog.

De kamer beslaat een oppervlakte van zo'n 40 vierkante meter en bestaat uit een slaapkamer met badkamer en een leefgedeelte met zitje en kitchenette.

Op de slaapkamer bevindt zich een kledingkast, kluisje en flatscreen tv met kabeltelevisie. Tevens bevindt zich hier de heerlijke badkamer met vloerverwarming, wastafel, toilet, (regen)douche en bad.

In  het leefgedeelte kunnen gasten heerlijk de dag opstarten - of juist bijkomen van hun vakantiedag -  in het ruim opgestelde zitje met flatscreen tv met kabeltelevisie. 

De kitchenette is ingericht met koelkast met vriesvakje, waterkoker, koffiezetapparaat en een heuse vaatwasser. Koffie, thee, suiker, melk en vaatwastabletten voor 3 dagen zijn standaard aanwezig, net als een klein keukendoekenpakket.

Alle kamers hebben gratis internet. De bedden zijn opgemaakt bij aankomst en er zijn voldoende handdoeken tot uw beschikking. 


Kijk ook eens naar...